Goede sprekers worden niet geboren maar gemaakt!

Je bent niet helemaal tevreden over de manier waarop je overkomt maar je weet niet precies waar het aan ligt. Je hebt ooit wel met collega’s in een ver verleden in een soort coachingstraject wat tips gekregen maar weet eigenlijk ook niet helemaal meer hoe en wat omdat het toch eigenlijk wat te algemeen was en voor jou niet echt werkte. Bovendien zit je nu op zo’n positie in de organisatie dat je eigenlijk voornamelijk mensen onder je hebt en dus niemand hebt om mee te sparren. Omdat je maar weinig tijd hebt zoek je tussen de bedrijven door op internet naar wat Tips & Tricks om jouw manier van presenteren wat te verbeteren. Helaas staat het internet boordevol goed bedoelde algemene tips en adviezen over presentatie- | spraak- en stemtechnieken waar jij niks aan hebt. Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer en je denkt: “laat maar”.

En dus verandert er niets….

Herken je dit?

Zou het niet geweldig zijn een knop op je computer te hebben zitten waardoor jouw persoonlijke presentatieskills met een druk op de knop zichtbaar worden?

Eigenlijk ben je dus niet op zoek naar algemene Tips & Tricks maar naar maatwerk, naar iemand die samen met alleen jou, 1 op 1 naar jouw manier van spreken, stemgeven en overkomen tijdens het presenteren kijkt. Je wilt immers weten waar jouw sterke punten liggen en wat jouw persoonlijke verbeterpunten zijn zodat jouw verhaal en daardoor jijzelf beter gaat overkomen bij je toehoorders.

Wat houdt je tegen?

Het kan net dat kleine verschil maken tussen wel gehoord worden en niet gehoord worden.

Maatwerk is geen langdurig traject.

Mijn werkwijze als VoiceMaster is als volgt:

  • Je stuurt een aantal video | audio opname’s in die door mij geanalyseerd worden op sterke- en verbeterpunten
  • Vervolgens wordt dit met je doorgenomen op een door jouw uitgekozen locatie en bespreken we gezamenlijk het plan van aanpak
  • Daarna gaan we 2x op de door jouw uitgekozen locatie aan de slag
  • Na het moment suprême van je presentatie waar je al het geleerde hebt toegepast spreken we nog 1x af om te evalueren hoe het gegaan is en krijg je jouw persoonlijke aandachtspunten mee

In principe is het nu afgerond maar mocht je nog behoefte hebben aan wat meer begeleiding dan kan dat gewoon en spreken we afhankelijk van je wens nog 1 à 2x op locatie af. Hoe simpel!

Dus: Wat let je! Gun jezelf een Sprekerscoach en een Stemtraining op maat.

Leer spelen met je presentatieskills en je stem in al zijn facetten. Het vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je hele manier van voorkomen. Een overtuigende manier van spreken is immers “the key to success!”

Stuur een mail naar info@annekebrouwer.nl of bel: 06-10721812 en informeer naar de mogelijkheden.

Gewoon Doen! Je bent het waard en vergis je niet…. Velen gingen je voor en zijn enorm blij dat ze de stap ook daadwerkelijk genomen hebben. Dus: ga ervoor!
Ik kijk er in elk geval naar uit om met je aan de slag te gaan!

Trouwens: heb je nog even? Kijk dan naar dit filmpje van Julian Treasure over How to speak powerfully: https://youtu.be/E3SLcjAMKEA

 

Anneke Brouwer Public Speaking Coach | Executive Voice Expert | TedxInsead Coach
Praktijk voor Stemtraining en Sprekerscoaching van Executives
info@annekebrouwer.nl
06-10721812
www.annekebrouwer.nl