Over Anneke Brouwer

flagNederlands | flagEnglish (Engels)

JARENLANGE ERVARING

Begin jaren ’90 begonnen als Stemprofessional binnen de logopedie heb ik mij in de loop der jaren vanuit mijn fascinatie voor de menselijke stem en al zijn mogelijkheden als een echte Systemisch Dialogisch Sprekerscoach ontwikkeld.

Als Public Speaking Coach begeleid ik (senior) executives bij het ontwikkelen van een meer dynamische, Mindful en TED-like manier van spreken en overtuigend overkomen. Een wezenlijk onderdeel van verbindend leiderschap.

Er is leiderschap nodig om een visie en een sterk plan te ontwikkelen en dit vervolgens op een heldere, positieve en flexibele manier in het veld uit te dragen. Op maat werken aan stem, spraak en manier van overkomen betekent Personal Leadership Development. Jouw eigen plan binnen het veld zo overbrengen dat anderen, vanuit de ruimte die daaruit ontstaat, in beweging komen. Helderheid en Vertrouwen, Verbinding en Overtuiging. Een mooi doel! Ik help je daarbij. Door systemisch te kijken jouw manier van spreken en overkomen naar een nog hoger niveau bewegen zonder daarbij jou als mens uit het oog te verliezen.

Prachtig werk!

Ben jij ook die gemotiveerde, gedreven executive met gevoel voor humor en een gezonde portie zelfspot?
En wil je op een systemische wijze aan jouw manier van spreken en overkomen werken?
Dan ben je bij mij op de juiste plek.

JARENLANGE ERVARING

Begin jaren ’90 begonnen als Stemprofessional binnen de logopedie heb ik mij in de loop der jaren vanuit mijn fascinatie voor de menselijke stem en al zijn mogelijkheden als een echte Systemisch Dialogisch Sprekerscoach ontwikkeld.

Als Public Speaking Coach begeleid ik (senior) executives bij het ontwikkelen van een meer dynamische, mindful en TED-like manier van spreken en overtuigend overkomen. Een wezenlijk onderdeel van verbindend leiderschap.

Er is leiderschap nodig om een visie en een sterk plan te ontwikkelen en dit vervolgens op een positieve en flexibele manier in het veld uit te dragen. Op maat werken aan stem, spraak en manier van overkomen betekent Personal Leadership Development. Jouw eigen plan binnen het veld zo overbrengen dat anderen, vanuit de ruimte die daaruit ontstaat, in beweging komen. Helderheid en Vertrouwen, Verbinding en Overtuiging. Een mooi doel! Ik help je daarbij. Door systemisch te kijken jouw manier van spreken en overkomen naar een nog hoger niveau brengen zonder daarbij jou als mens uit het oog te verliezen.

Prachtig werk!

Ben jij ook die gemotiveerde, gedreven executive met gevoel voor humor en een gezonde portie zelfspot?
En wil je op een systemische wijze aan jouw manier van spreken en overkomen werken?
Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Stemprofessional

Jouw stem is jouw belangrijkste persoonlijke instrument om jouw boodschap kracht bij te zetten en jouw zichtbaarheid te vergroten. Zowel in vergaderingen als in presentaties voor groot of klein publiek, spreken met impact vraagt binnen het veld om een mindful en dynamisch stemgebruik!
Variatie in luidheid, toonhoogte en ritme maken dat de luisteraar geboeid raakt en blijft. Door jezelf hierin te ontwikkelen valt alles samen. Je brengt de gewenste boodschap precies over; het maakt je zichtbaar en jouw presentatie af. Vrij, dynamisch en mindful spreken leer je door jouw adem, jouw stem, jouw lichaam maar ook de ruimte als klankkast in het veld optimaal te gebruiken en op elkaar af te stemmen.

Sprekerscoach

Overtuigend spreken betekent ook het kunnen vertellen van een goed verhaal. Een helder, aansprekend TED-like verhaal dat echt landt bij jouw publiek. Een verhaal met een kop en een staart, een duidelijke structuur, een heldere verhaallijn en een overtuigende boodschap. Voeg daar presentatiestructuur (storydesign) en storytelling aan toe en jouw impact op je publiek is als nooit tevoren! Leer jouw presentatie TED-like te verrijken met verhalen. Zo raak jij niet alleen het hoofd maar ook het hart van de luisteraar.

Vrijblijvend advies?

MIJN WERKWIJZE

01–

Herkennen

Word je bewust van hoe jij je stem en jouw lijf gebruikt. Herken op welke wijze jij spreekt. Wat is jouw manier om je publiek te bereiken in stem en spraak? Waarin komt jouw verhaal tot leven? Waarin loop je vast en hoe juist daar die beweging te krijgen waarnaar je op zoek bent? Dat gaan we in het systemisch veld onderzoeken!

02–

Trainen

Leer variëren in toon, ritme, intonatie, volume en stilte. Creëer jouw natuurlijke spanningsboog. Krijg door systemisch te trainen grip op de impact van jouw stemgeluid en lichaamstaal om jouw boodschap binnen het veld nog duidelijker over te brengen op jouw publiek.

03–

Doen!

Een dynamische boodschap verdient een dynamische TED-like spreker! Pas wat jij hebt getraind toe in jouw presentatie. Creëer jouw natuurlijke spanningsboog en ervaar het resultaat in het veld. Pak je publiek met jouw stem en TED-like spreken!

Neem contact op met Anneke

Jouw stem is je belangrijkste persoonlijke instrument om jouw boodschap kracht bij te zetten. Gebruik ‘m!

Vele klanten gingen u voor

Menu