Je hebt een fantastische bedrijfsfilm gemaakt. Je hebt er flink wat in geïnvesteerd en het resultaat mag er zijn: Zeer krachtig en professioneel ogend; helemaal van nu en passend bij wat jouw organisatie wil uitstralen.

Visueel helemaal top.

Maar nu…

Het stemgeluid / de Voice-over onder je bedrijfsfilm kiezen.

Het stemgeluid moet perfect passen bij het visuele plaatje en potentiële relaties het juiste gevoel en beleving geven die je voor ogen had; alles moet daarmee samen vallen en helemaal kloppen. Beeld en geluid moeten mooi blenden met elkaar.
Kortom: De finishing touch!

Maar dan….

Je kan kiezen uit vele stemmen die allemaal wel iets hebben… Je hebt echt geen flauw idee op basis waarvan je je keuze maakt. Je weet alleen dat je graag een prettig stemgeluid wilt dat vertrouwen wekt en perfect matcht met je bedrijfsfilm waar je veel tijd, energie en veel geld in hebt gestoken.
Je ziet echter door de bomen het bos niet meer en kiest op gevoel een stemgeluid dat op het eerste oor goed klinkt.
Uiteindelijk is de match met je bedrijfsfilm toch niet helemaal wat je gedacht had.

Jammer….

Hoe zou het zijn als een stemprofessional je helpt in het proces de juiste keuze te maken? Jou helpt om jouw idee van wat je wilt uitdragen via je bedrijfsfilm om te zetten in de perfecte stemgeluid match zodat alles wat je voor ogen had klopt?

Dat kan.
Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen voor de mogelijkheden.
That’s it.

Anneke Brouwer Public Speaking Coach | Executive Voice Expert | TedxInsead Coach
Praktijk voor Stemtraining en Sprekerscoaching van Executives
info@annekebrouwer.nl
06-10721812
www.annekebrouwer.nl