Prachtig plaatje! Helemaal raak! Door #authentiek te mogen zijn en te mogen blijven zet je iemand in zijn #kracht. De basis van het hebben van #Impact!

Het valt me op dat iedereen die voor het eerst bij mij komt het idee heeft meer extrovert of juist veel minder extrovert te moeten worden. Maar zo raak je jezelf volledig kwijt en kom je steeds verder van jouw doel af te staan! Dat is toch juist niet wat je wilt?

Spreken in het openbaar gaat over het leren kennen, ontwikkelen en optimaliseren van jouw sterke en zwakke punten in jouw performance en dus niet over wel/niet introvert/extrovert zijn.

En laat daar nou juist mijn kracht liggen!

Begin jaren ’90 begonnen als logopedist heb ik mij in de loop der jaren vanuit mijn fascinatie voor de menselijke stem en al zijn mogelijkheden als een echte stemprofessional ontwikkeld.

Ik begeleid als stemtrainer en sprekerscoach executives bij het ontwikkelen van een meer dynamische manier van spreken en charismatisch overkomen. De Soft Skills!

Tailor-made werken is voor mij het mooiste wat er is. Eén op één. Op iedere gewenste locatie. Ik zie wat goed gaat en wat nog beter kan. De sterke en zwakke punten. Daarbij kijk ik niet alleen naar jou zelf maar ook naar de omstandigheden waarin jij spreekt. Samen kijken we naast jouw manier van spreken en stemgebruik ook naar de ruimte waarin jij gaat spreken, wat de ruimte doet met jouw stemgeluid, hoe het licht is, waar jij het beste kan gaan staan of zitten, hoe jij de ruimte optimaal kan gebruiken en hoe jij de techniek zo kan inzetten dat jij zo goed mogelijk voor de dag komt. Gewoon wat het beste bij jou werkt waardoor jij in je kracht komt te staan. Dat straal je uit! En dat is nog niet alles. Als je wilt kijken we ook samen naar jouw kledingkeuze voor dat ene spreekmoment, jouw haardracht, jouw mimiek & jouw gebruik van gebaren. Kortom echt maatwerk. Hoe leuk is dat!

Er is leiderschap nodig om een visie en een sterk plan te ontwikkelen en dit vervolgens op een positieve en flexibele manier uit te dragen. Op maat werken aan stem, spraak en presentatieskills betekent Leadership development. Jouw plan zo overbrengen dat anderen in beweging komen, met enthousiasme en vertrouwen. Charisma. Een mooi doel! Ik help jou daarbij. Door inspireren en motiveren jou naar een hoger niveau tillen zonder daarbij jou als persoon uit het oog te verliezen. Met stijl. Prachtig werk! #Stemcoaching #sprekerscoaching

 

Anneke Brouwer Public Speaking Coach | Executive Voice Expert | TedxInsead Coach
Praktijk voor Stemtraining en Sprekerscoaching van Executives

info@annekebrouwer.nl
06-10721812

www.annekebrouwer.nl